Voorgerechten

Koude voorgerechten Prijs

Carpaccio

Geserveerd met  truffelmayonaise, kaas en sla garnituur.

€ 8,10

Gerookte zalm

Gerookte zalm geserveerd met toast en rijkelijk gevulde salade.

€ 8,50

Steak tartaar (klassiek)

Huisgemaakte steak tartaar met de ingrediënten apart zodat u hem zelf op smaak kan maken.

€ 11,50 

Stokbrood kruidenboter

€ 2,80
Soepen Prijs

Tomatensoep

Verse tomatensoep met room.

€ 4,50

Champignonsoep

Verse champignonsoep.

€ 4,50

Mosterdsoep

Verse mosterdsoep met hamblokjes.

€ 4,50

Uiensoep

Verse uiensoep met gegratineerd kaas broodje.                                                               

€ 4,50
Warme voorgerechten Prijs
Geitenkaas (ook vegetarisch te verkrijgen)

Met spek omwikkelde geitenkaas met honing. Geserveerd op een bedje van sla.     

€ 6,40

Gepelde gamba’s

Geserveerd met verse groenten en een pikante saus.

€ 8,50

Pasteitje wildragout

Huisgemaakte wild ragout geserveerd met preiselbeeren compote.

€ 8,50

Warme herfst

Gebakken champignons met bos ui, blokjes tomaat, cashewnoten en afgeblust met sherry.

€ 7,80